Bookmark and Share

Meadowfield Puppy Milk

€ 22,45

Meadowfield Geitenmelkpoeder is natuurlijk, gezond en licht verteerbare kunstmelk voor pups van alle leeftijden en een aanvullend product voor elke hond.

Prijs inclusief B.T.W. en bezorging binnen Nederland.

Bestelcode:

Op voorraad:
  • Bezorgd binnen één en vijf werkdagen

Omschrijving Meadowfield Puppy Milk

Meadowfield Geitenmelkpoeder is natuurlijk, gezond en licht verteerbare kunstmelk voor pups van alle leeftijden en een  aanvullend product  voor elke hond. De samenstelling van Meadowfield Geitenmelkpoeder komt nauw overeen met dat van moedermelk en heeft alle vitaminen, mineralen en spoorelementen die nodig zijn voor jonge, ouderloze of afgewezen pups. Het bevat geen kunstmatige geur, kleur, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Meadowfield Geitenmelkpoeder kan ook worden gegeven aan de moeder gedurende haar draag- en zoogtijd.


Meadowfield Geitenmelkpoeder is een uitstekend voedingsproduct voor alle honden en heeft een gunstig effect op herstellende of oudere honden. Het kan worden toegevoegd in vloeibare vorm op nat of droog hondenvoer voor extra kracht.


Meadowfield Geitenmelkpoeder moet worden vermengd met gekookt water dat is afgekoeld tot 38-40°C . Onder voortdurend roeren lost de poeder op. Wij raden aan om de melk voor een dag te mengen en dit in een dichte doos/ bus in de koelkast te bewaren. Het moet dan binnen 24 uur worden gebruikt. Laat de melk voorafgaand aan de maaltijd eerst op kamertemperatuur komen, roer het vervolgens door de voeding.


Met jonge pups, moet erop worden toegezien dat alle voeding- en mengapparatuur zowel schoon als steriel zijn gehouden. Gekookt water moet te allen tijde beschikbaar zijn.


Meadowfield Geitenmelkpoeder wordt als volgt gemengd: 3 × 10 ml (5 gr) lepels poeder vermengen met 50 ml warm water voor pups tot 8 weken. Een 10 ml (5 gr) lepel wordt bij geleverd en bevindt zich in de emmer. Meadowfield Geitenmelk poeder kan worden gebruikt als aanvullend diervoeder voor gespeende pups of volwassen honden van elke leeftijd. Vergeet niet om te noteren wat de hond per dag al aan voeding krijgt. Wij moedigen het verantwoord beheer van het gewicht aan.


Bewaren
Bewaren op een koele, droge plaats. Probeer direct zonlicht te vermijden. Zorg ervoor de bus altijd goed af te sluiten om het vocht buiten te houden.


Samenstelling
94% geitenmelkpoeder, 5% Eipoeder, Omega 3 supplement, Gist/ Mout extract, Taurine.


Analytische bestanddelen
29% Proteïne, 30% Olie, 0% Vezels, 6% Ruw As


Complete voeding voor pups.

Verkrijgbaar in een pot van 450 gram.
Aanvullend voeding voor volwassen honden.

Dagelijkse voedingsgids voor uw pups Meadowfield Puppy Milk

Weeg uw pups dagelijks, om voor de juiste voeding te zorgen.
Geef 20 ml van de bereide, gemengde melk per 100 gr van de pups lichaamsgewicht.
Leeftijd pup Frequentie van voeren


1 - 7 dagen Elke 2 uur
8 - 14 dagen Elke 3 uur
15 - 21 dagen Elke 4 uur
22 - 28 dagen Elke 6 uur


De bovenstaande tabel dient als leidraad. De voedingseisen van uw individuele pup zullen variëren, die zijn afhankelijk van de activiteitniveaus, ras, leeftijd en omgeving. Als u vragen hebt over de groei en ontwikkeling van uw pup raden we u aan contact op te nemen met uw fokker of dierenarts.