Meadowfield Salmon Oil

€ 13,49

MeadowfieldSalmon Oil bevat belangrijke ingrediënten voor honden en katten. In tegenstelling tot andere zoogdieren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) essentiële nutriënten voor honden en katten.

Prijs inclusief B.T.W. en bezorging binnen Nederland.

Bestelcode:

Op voorraad:
  • Bezorgd binnen één en vijf werkdagen

Omschrijving Meadowfield Salmon Oil

MeadowfieldSalmon Oil bevat belangrijke ingrediënten voor honden en katten. In tegenstelling tot andere zoogdieren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) essentiële nutriënten voor honden en katten. Daarom is het van belang om deze vetzuren op te nemen in de dagelijkse voeding. Schotse zalmolie is zeer rijk aan deze essentiële vetzuren en is daarom een uitstekende aanvulling op het dieet van uw hond en kat.


Zalmolie heeft een sterke meerwaarde voor hond en kat omdat meervoudig onverzadigde vetzuren en vooral DHA essentieel zijn voor een goede gezondheid, een mooie glanzende huid en vacht, en een goede ontwikkeling van hersenen en ogen bij jonge dieren. Daarnaast is zalmolie een goede aanvulling op speciaal voeders, zoals voor fokdieren, drachtige en lacterende dieren, oudere honden en katten, et cetera.


De meest belangrijke vetzuren zijn dus aanwezig in dit kwalitatief hoogstaande product. Onder deze vetzuren verstaan wij ook omega-3 en omega-6. De stamvetzuren van de omega-6 en omega-3 families zijn linol- en linoleenzuur (LA & ALA). Zoogdieren kunnen, in tegenstelling tot planten, LA en ALA niet zelf synthetiseren en zijn juist daarom essentiële vetzuren voor zoogdieren. Om die reden zijn ze een belangrijke aanvulling voor de gezondheid van uw hond of kat.


Zuivere Schotse zalmolie
Verkrijgbaar als fles van 1 liter. De genoemde prijs is inclusief 21% B.T.W. en verzending binnen Nederland.


Samenstelling

Gebruiksaanwijzing Meadowfield Salmon Oil

  • Lichaamsgewicht

  • 0 - 12 kg.
  • 12 - 24 kg.
  • 24 - 48 kg.
  • Boven 48 kg.