Bookmark and Share

Informatie

Informatie

Bestellen is eenvoudig.

Binnen 5-7 werkdagen wordt het afgeleverd op het door u gewenste adres, zonder verzendkosten. Pakketservice wordt verzorgd door Postnl.nl.
Kijk voor meer info bij onze productsamenstelling en bij de specifieke producten voor hond of kat.


Betalen is eenvoudig.

iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Factuur per levering
Met deze betaalmethode ontvangt u na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven adres.Productsamenstelling:

Alle Meadowfield producten hebben een unieke samenstelling:

  • Eiwitten, energie en mineraalgehaltes zijn volledig in evenwicht met de behoeftes van hond of kat. Het is complete voeding, er is niets anders meer nodig.
  • Er worden géén dierlijke restproducten in verwerkt, er wordt uitsluitend vlees als eiwitbron gebruikt.
  • De zuiverheid van de grondstoffen en toevoeging van tocopherolen [natuurlijke vitamine E] zorgt voor uitstekende houdbaarheid.
  • Uitsluitend natuurlijke kleur-, geur-, en smaakstoffen
  • Doordat onze granen vooraf zijn geëxpandeerd is het zetmeel goed verteerbaar. Ook de overige grondstoffen hebben een zodanige behandeling gekregen dat er een hoge verteerbaarheid is bij hond of kat. Dat zorgt voor een gezonde, stevige ontlasting.

Meadowfield producten zijn door hun unieke samenstelling geschikt voor alle honden en katten in elke leeftijdsfase en alle gewichtsklassen.